Radiovox
Samhälle & Näringsliv

Groupon - En toppen sajt!!

mars 1, 2012 09:38 by Admin

 

Satt och surfade i soffan igår när jag kom hem från jobbet. Man ramlar ju in på massor med olika sidor som är totalt ointressanta.. Men jag hittade det enormt spännande sajt som heter www.groupon.se . Jag gjorde mig snabbt medlem och satt och rotade där ganska länge. Det var erbjudanden från olika städer i Sverige och eftersom jag reser ganska mycket så är det hur mycket som helst jag kan utnyttja. Det slutade med att jag hittade ett komplett frisörpaket för 539:- istället för 1798:- i Stockholm. Jag ska jobba i Stockholm nästa vecka så jag utnyttjade självklart det !!:) Fick följande..

  • Komplett frisörpaket hos Que Salong i Vasastan
  • Ca 120 minuters behandling inklusive schamponering, klippning, val av färg eller toning, hårinpackning från Matrix samt avslutande föning och styling
  • Talangfulla stylister med känsla för de senaste klippen och trenderna
  • Värdechecken finns på ditt Groupon-konto dagen efter dealen avslutats

Ja denna helt fantastiska sajten Groupon kommer jag att utnyttja massor! Gör dig medlem snabbt och enkelt, du kommer inte att ångra dig! Innocent


Currently rated 1.5 by 109 people

  • Currently 1,53211/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 15:28